Oavsett säsong finns det alltid något som följer med skor, kängor och djurtassar in i bilen. Är det inte snö och slask är det sand och jord. Det är hopplöst att hålla bilen ren och använda den på samma gång och det finns en gräns för hur många gånger i månaden eller i veckan man uppskattar att krypa i den med dammsugaren…

En smidig lösning stavas bilmattor. Bilmattan är av formgjuten gummi, modellanpassad utifrån varje bil och har sålunda en perfekt passform. Kanterna är höga och låter sig enkelt samla smuts och skräp tills dess man lika enkelt lyfter ut mattan för att skaka av den eller spola av den – något som är väldigt mycket enklare att göra än att krypa med dammsugaren ännu en gång.

En perfekt passande bilmatta till din bil hittar du enklast genom att antingen klicka in på Hova.com här eller genom att styra kosan till bilmattor24.se. På båda ställena skriver du snabbt den avsedda bilens registreringsnummer och vips hittar du passande matta – dessutom till marknadens troligtvis bästa pris.